НовиниЧеркащинаУ Черкасах затримали організаторів кривавої сутички "Нацкорпусу" з поліцією....

У Черкасах затримали організаторів кривавої сутички "Нацкорпусу" з поліцією. Тривають обшуки

-

- Advertisment -

10 березня правоохоронці затримали двох найбільш активних осіб, які підозрюються в організації праворадикалів для вчинення хуліганських дій та нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Йдеться про лідера черкаського "Національного корпусу" Дмитра Кухарчука та його соратника Антона Братка. На даний час тривають слідчі дії і вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Активіст Костянтин Мірошниченко, у Фейсбуці повідомляє: Кухарчука, Братка, а разом з ними й ще п'ять чоловік затримали дорогою на запис ефіру на одній з місцевих телекомпаній. Пише, що сьогодні правоохоронці вже провели обшук у домі Антона Братка. Нині слідчі дії ведуться у будинку, де мешкає Дмитро Кухарчук. Однак "нацкорпусівці" намагаються перешкодити роботі поліцейських. Останнім, все ж, вдалось потрапити до квартири лідера місцевих націналістів, нині у присутності адвоката Кухарчука там проводиться обшук.

Нагадаємо, 9 березня, після виступу Президента на одній з центральних площ міста представники "Національного корпусу" влаштували провокацію. Молодики в балаклавах та синьому камуфляжі під керівництвом Дмитра Кухарчука намагались перешкодити руху президентського кортежу. Потому – застосовуючи димові шашки та фаєри, вступили в бійку з полісменами. За останніми даними, під час бійки постраждало понад 20 правоохоронців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, лідер черкаського "нацкорпусу" потрапив до "чистилища" "Миротворця".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x