додому Новини У Черкасах затримали наркозбувача (ФОТО)

У Черкасах затримали наркозбувача (ФОТО)

0

Протиправну діяльність 53-річного жителя міста Черкаси викрили працівники четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності спільно з прокуратурою та слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

За отриманою попередньою інформацією зловмисник на території міста Черкаси організував незаконний марихуани та амфетаміну.

У ході проведення санкціонованого обшуку в помешканні підозрюваного, працівники поліції виявили та вилучили 400 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу – марихуани та 80 грамів психотропної речовини – амфетаміну.

Частина наркотиків у фасованому вигляді була готова до роздрібної торгівлі. Окрім цього вилучено гроші, здобуті від незаконного обігу наркотичних засобів – близько 25 000 гривень, євро та долари США.

Як повідомив начальник четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, за цим фактом слідчим управлінням ГУ НП в Черкаській області відкрито кримінальне. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Наразі час правоохоронці встановлюють канал надходження наркотичних речовин.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкащанина під час обшуку вилучили 21 дозу наркотиків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version