НовиниКриміналУ Черкасах затримали наркоторговця (Фото)

У Черкасах затримали наркоторговця (Фото)

-

- Advertisment -

До черкаських правоохоронців надійшло повідомлення про те, що один із місцевих жителів займається збутом наркотиків. Підозрюваним виявився 43-річний черкасець.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Чоловік вирощував та розповсюджував канабіс та амфетамін. Відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України «незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів».

Під час проведення обшуку в чоловіка вдома було виявлено гроші, наркотики та мобільний телефон, за допомогою якого він шукав клієнтів.

Зокрема, у холодильниках були різні контейнери та скляні банки із сировиною та 22 поліетиленові пакети з канабісом. Також, вилучили поліетиленовий пакет із амфетаміном, сушений канабіс, кущі конопель, заготовлену для збуту подрібнену марихуану, ваги та пристрій для подрібнення наркотичних речовин.

Окрім того, правоохоронці з’ясували, що на території приватного домоволодіння черкащанин облаштував теплицю, де вирощував рослини коноплі. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі йому оголосять про підозру й суд обиратиме міру запобіжного заходу.

Наразі, дані факти внесені в ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Вилучені речовини спрямовані для проведення експертизи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах піймали чоловіка, якого розшукували через торгівлю наркотиками.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Міграційна служба виявила двох нелегалів із США у Черкасах

Міграційники виявили двох нелегалів із США у Черкасах і прийняли рішення про їхнє повернення додому. Про це повідомляють на...

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x