додому Новини Черкащина У Черкасах затримали двох чоловіків, які вбили свого друга

У Черкасах затримали двох чоловіків, які вбили свого друга

0

Зловмисниками виявилися жителі Черкас. За їх словами вони вбили свого товариша, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

До поліцейських Черкаського відділу зателефонував місцевий житель та повідомив, що в квартирі свого онука він знайшов тіло невідомого чоловіка з явними ознаками насильницької смерті.

На місці злочину поліцейські встановили особу померлого, ним виявився 35-річний черкащанин, який близько року жив у цій квартирі разом із її господарем. Крім того, на ліжку неподалік тіла поліцейські виявили гранату Ф-1 без запалу.

Також поліцейські з’ясували, що двері в квартиру були замкнені на ключ, без жодних ознак злому. а господар вже кілька днів не повертався додому. Чоловіка затримали на одній із вулиць міста. Він зізнався у вчиненому та розповів, що в той день його товариш та потерпілий вживали алкогольні напої. Потерпілий заснув, а коли прокинувся, то вчинив сварку, яка переросла в бійку, під час якої затриманий з товаришем завдали потерпілому ножових поранень, від яких він помер.

Чоловіків взято під варту та оголошено про підозру в умисному вбивстві. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв vikka.ua, "на гарячому" піймали черкаського наркоторговця.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version