НовиниЧеркащинаУ Черкасах затримали чоловіка, який підірвав багатоповерхівку (ФОТО)

У Черкасах затримали чоловіка, який підірвав багатоповерхівку (ФОТО)

-

- Advertisment -

Поліцейські затримали винуватця вибуху черкаської багатоповерхівки. Ним виявився 32-річний раніше судимий місцевий житель. Основна версія вчинення даного злочину, яку розглядає слідство – помста. Від вибуху ніхто не постраждав. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

Подія сталася минулого тижня. Повідомлення про вибух надійшло від мешканців багатоповерхівки. Під час огляду під’їзду та прилеглої території було виявлено розірвані фрагменти металу, змиви кіптяви та залишки пороху. Попередньо було з’ясовано, що вибухнув саморобний вибуховий пристрій, який зловмисник прикріпив до ручки дверей тамбуру. Внаслідок вибуху було пошкоджено двері, стіни під’їзду та два вікна.

Під час проведення санкціонованого обшуку по місцю проживання підозрюваного, поліцейські виявили запал до гранати, порох та наркотичну речовину рослинного походження.

Як з’ясували поліцейські, в межах розслідування відкритого кримінального провадження, чоловік раніше мав стосунки з мешканкою даного будинку. Після розірвання стосунків погрожував їй та її родичам фізичною розправою.

За вчинене зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі. За фактом виявлення наркотичної речовини, процесуальне рішення буде прийнято після отримання результату експертизи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали крадія автівки.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Порушення лову риби на Черкащині: збитки державі перевищують 5 мільйонів гривень

Порушення лову риби були виявлені з початку нерестового сезону цього року. Збитки державі становлять близько 5 мільйонів гривень. Про...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x