НовиниЧеркащинаУ Черкасах засудили військового, який до півсмерті побив чоловіка

У Черкасах засудили військового, який до півсмерті побив чоловіка

-

- Advertisment -

Кропивницьким апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу прокурора та скасовано вирок Черкаського районного суду від 29 жовтня 2018 року, яким за вчинення тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 КК України) особу засуджено до 5 років позбавлення волі зі звільненням від відбування призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком на 3 роки, а також ухвалено новий вирок – 5 років реального позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Черкаської області.

В суді доведено, що засуджений 27 серпня 2017 року, перебуваючи на території розважального комплексу "Спорт Охота", під час конфлікту, що виник раптово на ґрунті неприязних відносин, умисно наніс потерпілому декілька ударів кулаком і ногою в область голови. Від ударів потерпілий впав на землю та вдарився об бетонну плиту, отримавши тяжкі тілесні ушкодження.

Суд підтримав доводи прокурора та погодився з тим, що правопорушник, будучи молодшим сержантом і учасником бойових дій, вчинив тяжкий злочин проти життя та здоров'я особи за встановлених судами обставин, що ганьбить військове звання та свідчить про підвищений рівень суспільної небезпеки вчиненого злочину, а тому він заслуговує лише на реальне покарання.

Вказане вище рішення суду апеляційної інстанції набрало законної сили з моменту його проголошення. Особа відбуватиме покарання в місцях несвободи.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині чоловік зґвалтував пенсіонерку.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x