додому Новини Черкаси У Черкасах запрацював центр масової вакцинації

У Черкасах запрацював центр масової вакцинації

0

Вихідними 12 та 13 червня у Черкасах запрацював центр масової вакцинації проти COVID-19.

Він розгорнувся у приміщенні Будинку культури імені Івана Кулика (що на вулиці Благовісній, 170), інформує пресслужба міськради.

Тут безкоштовно щеплюють черкащан. І тих, котрі записалися до листа очікування через «Дію» або ж через контакт-центр МОЗ, і навіть тих, хто ще не зробив ці кроки, але прийшов до центру.

Працює центр у режимі «вихідного дня» із 9-ої до 16-ої години.

Як розповів директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Всеволод Кульчиковський, для того, аби отримати вакцину, із собою треба мати паспорт, бажано декларацію із сімейним лікарем та показати у разі наявності реєстрацію на щеплення.

“Робота такого центру прискорить процес вакцинації, а це в результаті допоможе нам здолати пандемію, яка панує в усьому світі”, – говорить посадовець.

За його словами, 12 червня всіх охочих щеплювали вакциною CoronaVac.

“Поставки препарату централізовані, вони не залежать ані від міста, ані від області, – пояснює Всеволод Кульчиковський. – Їх постачає Міністерство охорони здоров’я України. У центрі працює п’ять лікарських та сестринських бригад. Вони забезпечені всіма необхідними для роботи матеріалами та засобами”.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаській лікарні незабаром запрацює нове відділення екстренки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version