НовиниУ Черкасах закривають нічний клуб "Елвіс", під питанням –...

У Черкасах закривають нічний клуб "Елвіс", під питанням – бар "Кос"

-

- Advertisment -

У Черкасах невдовзі припинить своє існування відомий нічний клуб "Елвіс" – через застарілість і непопулярність серед молоді міста.

Про йдеться в матеріалі vikka.ua "Продати чи зберегти "Україну": яка доля збиткового кінотеатру в центрі міста".

Уже понад 21 рік цей клуб працює у вестибюлі кінотеатру "Україна" в центрі міста.

Директор КП "Кінотеатр "Україна", депутат міськради Валентина Слуцька розповідає, що договір оренди цього "нічника" укладено на 15 років, а оплата здійснюється погодинно (з 22:00 до 4:00). Термін оренди клубу закінчується вже восени цього року.

"Орендарі зараз не найкращі часи переживають. У них не виплачується зарплата. Вони нам уже заборгували за оренду близько 100 тисяч грн. Сьогодні я маю офіційний лист від "Елвіса", що власники його закривають, бо він нерентабельний. Нас уже попередили, що з вересня не мають наміру продовжувати оренду вестибюлю для нічного клубу", – заявила Слуцька.

Інформацію про намір закрити клуб-"старожил" підтвердила vikka.ua і сама власник нічного клубу "Елвіс" та бару "Кос" Тамара Космина (колишня дружина Володимира Космини, екс-заступника голови Черкаської ОДА – vikka.ua.).

"Особливо вигідним "Елвіс" ніколи не був, – стверджує вона. – Ми орендуємо фойє кінотеатру, і на фоні цього фойє зараз повідкривалося багато нічних клубів, більш пристойних. Я навіть не можу їх уже вважати конкурентами. Це той рівень, куди вже ходить молодь. Нашому нічному клубу вже 21 рік".

"Учора, наприклад, у нас було всього 2 відвідувачі, то ми півгодини попрацювали і закрилися взагалі, позавчора було 10 осіб. Я не можу утримувати колектив, оплачувати електроенергію, оренду. Навіть на ці обов’язкові витрати я зараз не напрацьовую. Тому доцільніше його закрити", – заявила Космина.

Каже, що оренда "Косу" теж закінчується до нового року.

"Якщо продовжать, то, можливо, й залишимось, залежно від того, якою буде плата за оренду і на який період. Але особливо воно зараз не рентабельно. Тому що на такому рівні повідкривалися кафе, де справді приємно відпочити, і чашечку кави випити, навіть якщо вона й дорожче", – констатувала власниця закладу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x