НовиниЧеркасиУ Черкасах за жовтень відремонтували 6 вулиць, на 4...

У Черкасах за жовтень відремонтували 6 вулиць, на 4 тривають роботи

-

- Advertisment -

Протягом жовтня у Черкасах підрядною організацією було виконано ремонт окремих ділянок на вулицях Добровольчих Батальйонів, Сержанта Волкова, Кривалівська, Гуржіївська, Генерала Рибалка, Університетська. На них замінили верхній шар покриття. Про це повідомляється на сайті Черкаської міської ради.

Нині тривають роботи на вулицях Чіковані, Гоголя, Космонавтів, Василини.

«Також у переліку вулиць для аварійного ремонту, затвердженому обласною військовою адміністрацією, є ще декілька вулиць. А саме: вул. Тараскова, Смаглія, Якубовського, Раїси Кириченко, Поднєвича, Бородіна і міжквартальний проїзд від ж/б №71 до будівлі 87/1 по вул. Героїв Дніпра. На них плануємо ліквідувати нерівності, ями та вибоїни, якщо дозволять погодні умови», – зазначає в.о.директора департаменту ЖКК Сергій Отрешко.

Нагадаємо, що влітку виконали ремонт на шістьох вулицях: Дахнівській, Набережній, Карбишева, 2-го Українського фронту, Максима Залізняка, Руставі.

«Військова агресія поставила усі українські міста, у тому числі і Черкаси, у складні умови. Передусім кошти місцевого бюджету спрямовуються на наближення нашої перемоги. Війна зруйнувала багато наших планів на розвиток Черкас, зокрема, і на покращення дорожньої інфраструктури. Проте ми обовязково реалізуємо їх після нашої перемоги. А поки будемо підтримувати лад на вулицях Черкас у міру наявних можливостей», – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Міграційна служба виявила двох нелегалів із США у Черкасах

Міграційники виявили двох нелегалів із США у Черкасах і прийняли рішення про їхнє повернення додому. Про це повідомляють на...

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x