додому Новини Черкащина У Черкасах за закритими дверима визначили головного фінансиста міста

У Черкасах за закритими дверима визначили головного фінансиста міста

0

Черкаси – з новим очільником департаменту фінансової політики. Точніше – з очільницею. Адже нею стала Тетяна Харенко. До сьогодні, опісля звільнення екс-директорки фінансового органу Наталі Джуган, пані Тетяна тимчасово виконувала її обов’язки. Про такі результати конкурсу на заміщення вакантної посади оголосила конкурсна комісія, передає кореспондент vikka.ua.

Своє остаточне рішення члени спеціально створеної конкурсної комісії оприлюднили після короткої співбесіди з учасниками. До неї, за результатами попереднього етапу були допущені обидва претенденти на посаду – і вже переможниця конкурсу Тетяна Харенко, і громадський активіст Володимир Костогриз.

Зазначимо, співбесіду проводили за зачиненими дверима для іншого конкурсанта та ЗМІ. Так, мовляв, намагались захистити особисті дані кожного з претендентів. Проводилась бесіда не в залі засідань, а в кабінеті голови конкурсної комісії Ігора Волошина. До слова, із семи заявлених членів комісії в кабінеті перебувало безпосередньо четверо, включаючи й секретаря. 

Після короткого, і знову ж таки, закритого обговорення конкурсна комісія оголосила свій вердикт: радитимуть міському голові переможницю конкурсу призначити директором департаменту фінансової політики, іншого ж учасника – перевести до кадрового резерву.

Володимир Костогриз зазначає: такий результат для нього очікуваний.

"З самого початку моєї участі в конкурсі враження такі, що потрібно реформувати систему місцевого самоврядування у частині призначення та проведення конкурсів. Адже, подаючи документи, я побачив, що бланк форми, який я заповнював, недійсний, втратив свою чинність згідно чинного законодавства".
 

Нагадаємо, новина про те, що в конкурсі візьмуть участь саме цих два учасники, викликала бурхливу реакцію в містян, які й пророкували перемогу Тетяні Харенко. Адже Володимир Костогриз часто критикує дії міського голови Анатолія Бондаренка та його команди. Натомість пані Харенко, як стверджують деякі місцеві депутати, у свій час поставила підпис під відпискою про неможливість фінансування деяких аспектів життєдіяльності міста. Така ситуація склалась минулоріч після проведення таємної канівської сесії, легітимність якої оскаржувалась в суді, а деякі фінансові рішення Феміда заблокувала. Тоді ситуацію вдалося розблокувати голосуванням обранців, на якому наполягла колишня директорка фіндепартаменту Наталія Джуган, яка тільки-но повернулась з лікарняного. Опісля написала негативний відгук про роботу своєї екс-заступниці. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, директора однієї зі спортивних шкіл у Черкасах судитимуть за привласнення коштів.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version