НовиниУ Черкасах за годину сталося дві потрійні ДТП

У Черкасах за годину сталося дві потрійні ДТП

-

- Advertisment -

Дощовий ранок вівторка, 17 травня відзначився двома потрійними ДТП. Перша аварія сталася об 11:30 на перехресті вулиць Максима Залізняка (колишня Громова) і Невського, а друга – за двадцять хвилин на вулиці Надпільній (колишня Ільїна). В обох випадках постраждало по три автівки. Про це у коментарі сайту vikka.ua повідомила речниця управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк.

Першу ДТП на перехресті вулиць Максима Залізняка і Невського спричинив водій Daewoo Nexia. Не дотримуючись безпечної дистанції та не розрахувавши стан дорожнього покриття після дощу, він в’їхав у автомобіль Opel Vectra, що рухався попереду. У свою чергу, "Опель" в’їхав у "ВАЗ-2115". На щастя, в аварії потерпілих немає.

Друга потрійна ДТП сталася на вулиці Надпільній. Водій Hyundai не вибрав безпечної швидкості та дистанції на мокрому покритті та здійснив зіткнення із "ЗАЗ "Славута", який стояв на світлофорі. У свою чергу "Славута" від удару зіткнулася із автомобілем "ВАЗ-2105". Водій Hyundai визнав свою вину та домовився з іншими учасниками ДТП на місці, склавши європротокол.

Як повідомляв сайт vikka.ua, після негоди черкаські водії розгубили більше десятка номерних знаків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

СБУ викрила проросійських агентів, які готували удари по Україні. Один із них – уманчанин

СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала масовані авіаудари по Україні напередодні Великодня. Один із агентів з міста Умань....

На Уманщині може бути чутно звуки вибухів

Сьогодні, 6 травня, на території Уманщини місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x