НовиниЧеркащинаУ Черкасах за дезертирство на 40 діб заарештували азербайджанця

У Черкасах за дезертирство на 40 діб заарештували азербайджанця

-

- Advertisment -

28 січня працівники УКР ГУ Національної поліції в Черкаській області затримали в Черкасах громадянина Азербайджанської Республіки, який розшукується компетентними органами вказаної країни за вчинення злочину, передбаченого ст. 334.1 КК Азербайджанської Республіки (дезертирство). Про це інформує прес-служба Черкаської місцевої прокуратури.

Затримання зазначеної особи проведено на підставі доручення ДКР Національної поліції України, по листу представництва Міністерства внутрішніх справ Азербайджанської Республіки у складі посольства Азербайджанської Республіки в Україні.

Встановлено, що стосовно затриманого компетентним органом Азербайджанської Республіки винесено постанову про притягнення як обвинуваченого та постановою військового суду Азербайджанської Республіки обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Про затримання вказаної особи поінформовано посольство Азербайджанської Республіки в Україні та повідомлено ініціатора розшуку.

Інкриміноване зловмиснику правопорушення за законодавством України кваліфікується за ч. 1 ст. 408 КК України і є екстрадиційним, оскільки передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк не менше 1 року.

Таким чином, 30 січня слідчим суддею Соснівського районного суду міста Черкаси задоволено клопотання Черкаської місцевої прокуратури та обрано відносно вказаного громадянина тимчасовий арешт строком на 40 діб.

Як повідомляв сайт vikka.ua, іноземцям, які сплюндрували розп'яття Ісуса Хреста в Умані, повідомили про підозру.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x