додому Новини Черкащина У Черкасах юнаки з пістолетом пограбували чоловіка

У Черкасах юнаки з пістолетом пограбували чоловіка

0

До Черкаського відділу поліції зателефонував місцевий житель та повідомив, що на одній із вулиць міста до нього підійшли двоє невідомих, після розмови з якими, один витягнув пістолет та погрожував його застрелити. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

Чоловік розповів, що нападники хотіли повернути загублену ним речі за винагороду в сумі 500 гривень, але коли потерпілий сказав, що не має коштів, один з них наніс по обличчю два удари рукояткою пістолета та став погрожувати застосувати його. Постраждалий хотів зателефонувати до поліції, але інший нападник вихопив мобільний, після чого зловмисники втекли.

Працівники поліції опрацювали отриману інформацію та затримали одного з нападникі. Ним виявився 18-річний житель Черкас. Під час огляду його особистих речей правоохоронці виявили пістолет, який за словами хлопця він знайшов на вулиці.

Наразі зброю вилучено та направлено на експертизу. Наразі проводяться заходи по затриманню іншого нападника. За скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині затримали чоловіка, який напав на пенсіонерку з ножем та пограбував.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version