НовиниУ Черкасах ялинки продають на кожному кроці. Без чіпів...

У Черкасах ялинки продають на кожному кроці. Без чіпів (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах можна придбати ялинку без чіпа. У такому випадку новорічна красуня обійдеться на 10-20 гривень дешевше. Про це йдеться у черговому випуску "Провокації".

 "Он там є чіпи. А на частині – не має, мабуть коли вивантажували повідлітали. Правоохоронці запитували що і як. Але наша дирекція там всі питання повирішувала", – розповідає продавець ялинок Володимир.

Ще в одній з точок продажу продають ялинки і з чіпами, і без. За словами продавця, в останньому випадку ціна зростає на 10 гривень.

На третій точці продажу, продавці розповіли, що чіп у лісництві купують окремо від ялинок. Коштує він ще додаткових 20 гривень. Причепити бірочки вони можуть за бажанням клієнта.

Під час телефонної розмови канівський лісничий В’ячеслав не заперечив факт оптового продажу ялинок без бірок. Натомість на камеру у коментарі спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства обласного управління ДАЛРУ заперечив факт продажу ялинок у лісництвах без спеціальних чіпів.

"У Канівському лісгоспі лісничого Славіка не має, і може це не той номер телефону. У нас до кожної новорічної ялинки є бирки", – стверджує Микола Бихало.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах деякі тролейбуси змінять графік руху

Сьогодні, 17 травня, зміниться графік руху деяких тролейбусів у Черкасах. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. З 9:00 до...

На Черкащині до депутатів прийшов ТЦК: хто отримав повістки (ВІДЕО)

Депутатам Канівської міської ради під час засідання сесії вручили повістки до ТЦК та СП. На засідання завітали представники місцевого...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x