НовиниЧеркащинаУ Черкасах хочуть удосконалити надання соціальних послуг (ФОТО)

У Черкасах хочуть удосконалити надання соціальних послуг (ФОТО)

-

- Advertisment -

Міська влада у Черкасах хоче зробити надання соціальних послуг більш прозорим і зручним. Для цього вивчається позитивний досвід інших міст. 25 липня програмне забезпечення "Автоматична система управління центру соціальних послуг "Прозорий офіс" у Черкаській міській раді презентували харків’яни. Представники ТОВ "ЕнТехЕко" розповіли про переваги цієї системи заступнику міського голови Геннадію Шевченку і працівникам департаменту соціальної політики. Про це повідомляє сайт Черкаської міськради.

За словами керівника проектів ТОВ "ЕнТехЕко" Василя Павленка, програма "Прозорий офіс" успішно працює у Харкові і добре себе зарекомендувала. Її мета – впровадження системи автоматизації для покращення надання соціальних послуг населенню. Програма передбачає роботу із усіма послугами, які надає управління праці та соціального захисту населення для розрахунку виплат і допомоги (оформлення субсидій, путівок, пільг тощо).

"Система "Прозорий офіс" дозволяє більш якісно надавати послуги громадянам. Завдяки їй людина витрачає мінімум часу для спілкування з органами місцевої та державної влади. Громадянин приходить в одне місце і отримує відповіді на усі запитання, які її цікавлять", – зазначила аналітик комп’ютерних систем ТОВ "ЕнТехЕко" Тетяна Якименко.

Заступник міського голови Геннадій Шевченко подякував харківським партнерам за детальну презентацію системи "Прозорий офіс" і пообіцяв детально вивчити їхню пропозицію.

"Чи скористаємося ми їхніми послугами, чи оберемо іншу подібну систему – покаже час. Однак однозначно можу сказати, що Черкаси будуть рухатися у напрямку осучаснення і вдосконалення надання соціальних послуг населенню", – зазначив заступник міського голови.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанам удосконалили "платівки" за електроенергію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська ТЕЦ зупиняє свою роботу: за гарячу воду не нараховуватимуть

Із 4 травня поточного року Черкаська ТЕЦ тимчасово припиняє генерацію теплової та електричної енергії. Про це повідомляється на офіційній...

Із Черкас на передову їздить пересувний стоматологічний кабінет

Із Черкас в зону бойових дій їздить пересувний стоматологічний кабінет. Цей проект почав діяти ще з 2015 року. Тоді...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x