НовиниУ Черкасах хочуть перевірити якість ремонту доріг

У Черкасах хочуть перевірити якість ремонту доріг

-

- Advertisment -

У Черкасах хочуть створити спеціальний орган, який має з’ясувати, наскільки якісне асфальтне покриття укладають на черкаських дорогах і за яким принципом обирають відрізки для ремонту. Про це повідомили vikka.ua у прес-службі Черкаської міської ради.

До її складу комісії мають увійти переважно представники громадських організацій – "Автомайдан", "Білий Молот", "Правий сектор", "Антикорупційна солідарність", "Громадський Блокпост" та "Європейські Черкаси – Європейська Черкащина". Водночас в орнані працюватимуть і посадові особи міської ради.

"Створити таку комісію ми хочемо для того, щоб проаналізувати систему прийняття рішень, які стосуються ямкового ремонту доріг у Черкасах, та їх впровадження, як визначаються переможці й виконавці робіт, а також у який спосіб визначається перелік об’єктів. Водночас, ми плануємо з’ясувати, яким чином обираються виробники асфальту та контролюється якість", – зауважив ініціатор створення комісії представник ГО "Автомайдан" Роман Ганзевич.

Разом із тим, як зазначив начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко, проект рішення про утворення комісії підготували на виконання доручення виконавчого комітету від 2 жовтня цього року.

Згідно з проектом документу, через три тижні після створення комісія має надати свої висновки щодо покращення якості ямкового ремонту доріг у Черкасах на розгляд виконкому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x