НовиниСпортУ Черкасах встановили понад 200 нових люків (ФОТО)

У Черкасах встановили понад 200 нових люків (ФОТО)

-

- Advertisment -

На вулицях Черкас почали замінювати та встановлювати нові "антивандальні" люки. Нині комунальники вже перевірили та накрили понад 200 оглядових колодязів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба КП "Черкасиводоканал".

З початку поточного року викрали понад півсотні чавунних кришок люків з оглядових колодязів на мережах водопостачання та водовідведення. Тому комунальники вирішили провести заміну старих люків на спеціальні "антивандальні".

Працівники комунального підприємства проводять планові обстеження оглядових колодязів на міських мережах і виконують їх поточний ремонт. На зелених зонах встановлюються композитні люки, які витримують до п’яти тон навантаження. На проїжджих частинах – "антивандальні", які мають спеціальне кріплення та витримують навантаження до сорока тон. 

КП "Черкасиводоканал" звертається до містян з проханням бути обачними та, при виявленні відкритого оглядового колодязя повідомляти центральну диспетчерську службу підприємства (тел. 37-35-33) або оперативну службу міста (тел. 1505).

Нагадаємо, що 17 листопада у районі вулиць Подолінського та Чигиринської провалився у відкритий каналізаційний 6-річний хлопчик. Оперативники ДСНС підняли його на поверхню з висоти близько чотирьох метрів від рівня води. Лікарі "швидкої" провели реанімаційні заходи, однак врятувати життя дитини не вдалося.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах чоловік провалився ногою у відкритий люк.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x