додому Новини Черкащина У Черкасах вшанували пам’ять воїнів-афганців (ФОТО)

У Черкасах вшанували пам’ять воїнів-афганців (ФОТО)

0

У Черкасах ветерани афганської війни зібралися біля меморіального знаку воїнам-інтернаціоналістам, що на розі бульвару Шевченка з вулицею Святотроїцькою для того, щоб вшанувати пам’ять загиблих воїнів. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

Під час заходу було проведено мітинг жалоби за загиблими, після чого, всі учасники поклали квіти до пам’ятного знаку. Також, хвилиною мовчання вшанували загиблих у різних війнах та в зоні АТО.

До вшанування воїнів приєдналися і владці.

Голова обласної ради Олександр Вельбівець відзначив, що "афганці" одними з першими стали на захист східних кордонів України під час вторгнення російських військ.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко у своєму виступі підкреслив, що покоління хлопців, які взяли участь у афгінській війні – це приклад мужності та вірності військовому обов’язку.

"Для родин загиблих та тих, хто пройшло війну ця дата є дуже важливою. Протягом усіх цих років ми не святкуємо цей день, а відзначаємо його як день скорботи та пам’яті за загиблими в усіх війнах", − зазначив голова Черкаської міської Спілки ветеранів Афганістану Борис Карганов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині відзначили 80-ту річницю з дня народження В’ячеслава Чорновола.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version