НовиниУ Черкасах водій із пляшкою горілки скоїв ДТП

У Черкасах водій із пляшкою горілки скоїв ДТП

-

- Advertisment -

Із пляшкою горілки – за кермом. Так почав відзначати свій день народження житель Черкас. Доки під хмелем не в’їхав у іншу автівку, що рухалась попереду. Автопригода сталася надвечір 8 листопада на перехресті вулиць Чигиринської та Пацаєва.

Як повідомила vikka.ua речниця Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк, автомобіль Mitsubishi Outlander скоїв зіткнення з Ford С-Max, що рухався попереду.

Внаслідок зіткнення постраждалих немає. Прибувши на місце пригоди, патрульні виявили, що винуватець аварії має всі ознаки алкогольного сп’яніння. При цьому він не мав при собі водійського посвідчення та страхового полісу, а проходити освідування навідріз відмовився.

"Чоловік стверджував, що за кермом був не він, а його син, хоча свідки це заперечували. Лаявся і кидався на людей, кілька разів намагався піти з місця ДТП. Потім почав розпивати пляшку горілки прямо у присутності патрульних", – розповіла Зоя Вовк.

Своє "святкування" за кермом автівки чоловік аргументував тим, що наступного дня в нього день народження. Тепер на чоловіка чекає відповідальність за кількома статтями – скоєння ДТП, керування в нетверезому стані, без документів та дрібне хуліганство.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах п’яний водій вантажівки протаранив автівку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювальний конкурс у Черкасах зібрав 44 хореографічні колективи

Черкасах провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Травневий дивертисмент». Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР. Конкурс відбувся 19 травня у...

У Черкасах поховали 22-річного захисника

У Черкасах сьогодні провели в останню путь молодого захисника. Артем Бодяго загинув від поранень, отриманих на Луганщині. Повідомляє міський...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x