додому Новини Кримінал У Черкасах водій без прав скоїв ДТП та напився перед поліцією (Фото)

У Черкасах водій без прав скоїв ДТП та напився перед поліцією (Фото)

0

У Черкасах на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Пушкіна трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій легковика «Opel Kadett» повертав на вулицю з бульвару та виїхав на зустрічну. Саме там він і зіштовхнувся з «Peugeot 208».

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Внаслідок зіткнення автівку винуватця відкинуло на узбіччя. Машини дістали механічні ушкодження. Коли ж на місце прибули патрульні, то помітили, що водій «Opel Kadett» п’є з пляшки пиво.

Чоловіку повідомили про адмінвідповідальність за вживання алкоголю до з’ясування обставин ДТП. Від освідування горе-водій відмовився. Також поліція встановила, що винуватець пригоди не має посвідчення водія відповідної категорії.

За скоєну ДТП, вживання алкоголю після чи під час ДТП та водіння автомобілем без відповідного посвідчення чоловік отримав відповідні постанови.

Зазначимо, вживання водієм транспортного засобу після ДТП за його участю алкоголю, до проведення уповноваженою особою медичного огляду, з метою встановлення стану алкогольного сп’яніння чи до прийняття рішення про звільнення від проведення такого огляду, тягне за собою накладення штрафу у розмірі 34 000 грн. або адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у ДПТ з вантажівкою на Черкащині загинули троє.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version