НовиниУ Черкасах визначили переможців фестивалю "Писанковий рай"

У Черкасах визначили переможців фестивалю "Писанковий рай"

-

- Advertisment -

Свято у сквері "Юність" 18 квітня відкрили дитячими піснями та благословінням від черкаських священнослужителів. Після виступу дитячої естрадної студії "Карамель" одразу перейшли до найбільш очікуваного моменту для учасників цьогорічного фестивалю "Писанковий рай". Про це інформують у прес-службі департаменту освіти та гуманітарної політики.

Найкращими вуличними арт-об'єктами визнані писанки Черкаського багатопрофільного молодіжного центру – серед учнів та кафедри дизайну Черкаського бізнес-коледжу – серед студентів. Крім того, арт-студія "Глорія" стала переможцем у конкурсі на найкраще великоднє деревце.

– Хоч сьогодні і прохолодно, прийшли, щоб помилуватися виступами дітей та незвичайними писанками, – говорить жителька Черкас Катерина Погоріла.

Заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Марина Бакланова подякувала майстрам за участь у проекті, а відвідувачам за присутність. Директор КП "Дирекція парків" Володимир Стойко нагородив учасників та переможців фестивалю, відзначивши високий рівень виконання робіт та вручивши їм подарунки. Усі творчі колективи отримали від організаторів сувеніри.

– Це вже шостий "Писанковий рай", який проводимо в Черкасах, – тішиться начальник управілння культури департаменту Валентина Шепецька. – Дуже приємно, що всі активно долучаються до свята, готуються до виставки, виготовляють писанки. Сподіваємося, що така традиція спільного святкування Великодня буде продовжена і в наступні роки.

Музичні вітання у сквері триватимуть до 22 квітня з 16-ої години.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Великдень запрацював водограй біля Соборного парку в Черкасах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

У Черкаському ЦНАПі представили нові художні виставки

У Черкаському ЦНАПі діє арт-простір, де обдаровані черкасці мають можливість презентувати свої роботи. Днями у закладі представили дві нові...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x