НовиниЧеркащинаУ Черкасах виявили автівку з підробкою і мопед, що...

У Черкасах виявили автівку з підробкою і мопед, що перебував у розшуку (ФОТО)

-

- Advertisment -

Працівники сервісного центру МВС Черкас вкотре встановили факти кустарного знищення номера двигуна його власником та виявили силовий агрегат, що перебував в розшуку. Про це інформує прес-служба регіонального сервісного центру МВС у Черкаській області.

25 квітня до територіального сервісного центру МВС, що в місті Черкаси, звернулася місцева жителька для перереєстрації автомобіля марки ВАЗ 2106 в зв`язку з встановленням ГБО.

При перевірці наданих документів та звірці ідентифікаційних номерів агрегатів із записами в реєстраційних документах даного транспортного засобу, працівниками сервісного центру спільно з фахівцем експертної служби МВС було виявлено, що ідентифікаційний номер двигуна нанесений не в заводських умовах. Даний факт підтверджується висновком експертного дослідження. На місце події було викликано працівників поліції, які для подальшого розгляду справи доставили ВАЗ до відділку поліції.

Не пощастило цього дня і власниці мопеда HONDA, яка звернулася до сервісного центру для його реєстрації. При перевірці наданих документів, працівники центру МВС встановили, що двигун HONDA розшукується Кам’янським відділенням поліції. Надані документи та сам мопед передано працівникам поліції. По обох випадках проводиться подальша перевірка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині випадково виявили чоловіка, який перебував у розшуку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x