НовиниЧеркасиУ Черкасах висаджують найбільший в Україні Сад магнолій

У Черкасах висаджують найбільший в Україні Сад магнолій

-

- Advertisment -

У сквері «Юність», що в центрі Черкас, продовжують закладати найбільший в Україні Сад магнолій на честь української перемоги. Його створення ініціював міський голова Анатолій Бондаренко. Про це повідомила пресслужба Черкаської міської ради.

Сьогодні тут висадили ще близько сорока кущів цієї рослини сорту Суланжа та Сюзан. Цього разу – бордового й рожевого кольорів.

«Дякую нашим відважним ЗСУ за можливість працювати й розвивати рідне місто. Закладаємо цей сад магнолій із надією на те, що вже зовсім скоро ми виходитимемо на прогулянку в ньому під мирним українським небом, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. – Зараз кожен на своєму фронті має докладати всіх можливих зусиль для цього. Підтримуйте наших відважних військових, які в ці хвилини бʼють ворога, й разом ми обов’язково переможемо».

Під час посадки в попередньо підготовлені лунки підсипали торф’яну суміш та підживили її добривами. Далі занурили земляний ком куща та сформували прикореневі лунки. Пізніше їх вкриють агроволокном та засиплють декоративною корою.

«Магнолії потребують періодичного внесення добрив, обробки від шкідників та поливу, – прокоментував заступник директора комунального підприємства «Дирекція парків» Сергій Ткаченко. – Сезон квітування магнолій розпочинається у квітні й триває до травня».

У «Дирекції парків» просять жителів та гостей міста, які гулятимуть сквером і фотографуватимуться поруч із магноліями, бережливо ставились до них.

«Як тільки нам дозволила погода, ми наводимо лад у всіх міських парках. Щоб люди, які мешкають у Черкасах, або ж завітали в гості, вимушені переселенці, військові могли відпочити тут від війни і повітряних тривог, – прокоментував директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко. –  Для нашого комунального фронту посадка квітів, дерев, впорядкування зелених зон – це також важливий внесок у зміцнення нашого бойового духу».

 

Читайте також:

Золотонісець Максим Данчишен отримав почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного.

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
ШАРА
ШАРА
11 місяців тому

ГЛАВНОЕ Сфоткаться

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x