додому Новини Черкащина У Черкасах вирішують долю чоловіка, у якого виявили гранату та велику кількість...

У Черкасах вирішують долю чоловіка, у якого виявили гранату та велику кількість наркотиків

0

Черкаська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво за фактом незаконного збуту жителем Черкащини наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

У середу, 30 серпня, працівники ГУ НП у Черкаській області спільно з процесуальним прокурором місцевої прокуратури здійснили обшук, під час якого виявили й вилучили висушений та подрібнений канабіс, амфетамін в особливо великих розмірах, рослини канабіс, а також гранату Ф-1. Нині за місцем проведення обшуку працюють вибухотехніки.

Прокуратурою вирішується питання щодо затримання особи та повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Також після проведення вибухотехнічної експертизи буде вирішено питання щодо додаткової кваліфікації дій зловмисника за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зазначимо, санкція найтяжчого зі злочинів передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині у безхатька знайшли боєприпаси та наркотики.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version