додому Новини У Черкасах викрили дві незаконні букмекерські контори

У Черкасах викрили дві незаконні букмекерські контори

0

Дві незаконні букмекерські контори працювали в Черкасах. За фактом виявлення гральних закладів слідчим управлінням УМВС відкрито кримінальне провадження за статтею 203-2 (Заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє УМВС України в Черкаській області.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію про діяльність мережі букмекерських контор на території обласного центру, у яких проводяться ставки на он-лайн тоталізатори спортивних змагань. Міліціонери перевірили адреси і в непримітних будівлях під виглядом звичайних офісних приміщень  дійсно працювали букмекерські контори.

На підставі отриманої інформації слідчим управлінням було відкрите кримінальне провадження за фактом заняття гральним бізнесом, що згідно з чинним законодавстом карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

З метою отримання беззаперечних доказів протиправної діяльності, співробітники БЕЗу задокументували роботу контор, здійснивши контрольні ставки.

Отримавши всю необхідну доказову базу та дозвільні документи, правоохоронці провели обшуки за місцем розташування гральних закладів, в ході яких було виявлено та вилучено 5 комп’ютерів, 12 телевізорів, касовий апарат, документацію та грошові кошти отримані незаконним шляхом в сумі близько двох з половиною тисяч гривень.

Співробітники міліції шукають організатора незаконної діяльності. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version