НовиниЧеркащинаУ Черкасах викрили цех, де перебивали номери автівок (ФОТО,...

У Черкасах викрили цех, де перебивали номери автівок (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкаські поліцейські виявили цех, де перебивали номера на престижних іномарках з іноземною реєстрацією з метою подальшої реалізації на території України як двійника. Під час обшуків виявлено автомобіль престижного класу з перебитими номерами, пристрій для приглушення радіозв’язку, який використовують під час викрадення автомобілів та пакет з марихуаною. Відкрито ряд кримінальних проваджень. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

Поліцейські встановили, що невідомі особи, в одному із автокооперативів Черкас, обладнали цех, де перебивають номери на автомобілях з іноземною реєстрацією для подальшої їх реалізації на території Україні під виглядом легальних авто.

У межах відкритого кримінального провадження поліцейські провели ряд обшуків. Під час огляду транспортного засобу з литовською реєстрацією, який належить 46-річному жителю Черкас та який користується одним з гаражних приміщень кооперативу, поліцейські виявили пристрій для приглушення радіозв’язку, який зазвичай використовують зловмисники під час незаконного заволодіння транспортних засобів. Також, поблизу гаража чоловіка було виявлено легковик іноземного виробництва, на якому були відсутні номерні знаки. Вказаний автомобіль вже був повністю переобладнаний та готовий до продажу як двійник. Крім того, в одному з гаражів поліцейські виявили поліетиленовий пакет з марихуаною, вагою близько 200 грам.

Черкаським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, податкова міліція викрила на Черкащині два нелегальні автозаправні комплекси.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x