НовиниЧеркащинаУ Черкасах виконком погодив концепцію транспортної реформи

У Черкасах виконком погодив концепцію транспортної реформи

-

- Advertisment -

Всі чинники, необхідні для поліпшення системи громадських перевезень та розвитку міського транспорту в Черкасах об’єднали у єдину концепцію розвитку аж до 2022 року. Її проект був погоджений на засіданні виконавчого комітету 14 грудня. Надалі його мають розглядати депутати на сесії міськради. Про це інформує офіційний сайт Черкаської міськради. 

Серед основних проблем у цій сфері розробники концепції вбачають відсутність єдиної системи управління громадським транспортом, чітких графіків руху, відсутність сполучення різних районів у межах однієї оплати проїзду, відсутність транспорту в нічний час, а ще – дублювання автобусних маршрутів із тролейбусними. Запроваджуючи погоджену концепцію, у Черкасах збираються вирішити ці та низку інших питань і забезпечити черкасцям комфортні умови перевезень.

Насамперед, говорять про створення єдиної транспортної компанії. Для цього пропонують реорганізувати КП "Черкасиелектротранс" у "Черкаська транспортна компанія".

Йдеться також про обладнання машин системою GPS-моніторингу, запровадження електронного квитка нарівні з паперовими. Натомість комунальне підприємство зобов’яжуть пильнувати за тим, аби не допустити "тіньову" виручку. Інформацію про дохід публікуватимуть.

Серед іншого передбачається можливість безкоштовних пересадок у межах дії одного квитка.

У планах – розробити нову схему маршрутів громадського транспорту. Аби рух транспорту на рейсі був мінімальний й люди могли дістатися з одного району в інший із мінімальною кількістю пересадок.

У межах втілення концепції в місті поліпшать і транспортну інфраструктуру. Усі зупинки, зокрема, хочуть уніфікувати й адаптувати для людей із обмеженими можливостями. На кожній із них розміщуватимуть схемою та розкладом руху.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкасам загрожує тролейбусний колапс.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x