НовиниОсвітаУ Черкасах відзначили переможців позашкільної діяльності

У Черкасах відзначили переможців позашкільної діяльності

-

- Advertisment -

Вихованців закладів позашкільної освіти Черкас, переможців змагань, конкурсів та педагогів, відзначили за високі досягнення. Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

Захід відкрив виступ Народного художнього танцювального колективу «Вікторія» позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради, в танцювальній залі якого відбувалися урочистості. Вихованці колективу «Вікторія» переможно представляють Україну та рідні Черкаси на міжнародних змаганнях, неодноразові чемпіони Світу та Європи з хореографії; володарі відзнаки «Золота зірка», кращі танцівники України.
Дітей та їхніх педагогів привітали міський голова Анатолій Бондаренко і його заступниця Анастасія Чубіна. Вони вручили сертифікати на отримання грошових премій.
Як зауважив міський голова Анатолій Бондаренко, талановита молодь – це надія на краще майбутнє і розвиток Черкас.
«Пишаюся, що у нашому місті живуть такі обдаровані, талановиті та освічені діти. Щиро дякую педагогам, які вкладають свої сили і душу у те, щоб наша юнь досягала гарних результатів на всеукраїнських і міжнародних конкурсах. Також хочу подякувати нашим українським воїнам, які тримають над нами мирне небо, щоб талановиті діти Черкас могли навчатися і розвиватися», – сказав Анатолій Бондаренко.
Відзнаки отримали 20 талановитих дітей. Серед них – вихованці танцювальних колективів, ізостудії, юні майстри хенд-мейду, співаки, актори та навіть юний кореспондент. Це Андрій Сторчак, вихованець гуртка «Юні кореспонденти» позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси». Андрій є лауреатом міжнародного дитячого кінофестивалю  «Kids Movie Fest», переможцем на міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах».
«Це дуже важливо  – відзначати творчу молодь. Самоосвіта і щира віра у те, що ти робиш, приводить тебе до великих результатів», – звернувся від імені здобувачів позашкільної освіти Андрій Сторчак.
Сертифікати на отримання премії також вручили сімом педагогам, які підготували цих талановитих дітей.
«Мені приємно, що наше позашкілля гарно представляє наше місто і здобуває найвищі нагороди. Також мені дуже приємно, що вперше в цьому році ми виплатили премію у рамках програми стипендіальної підтримки учнів, яка з`явилася за ініціативи Анатолія Бондаренка. Ми сподіваємося, що вона буде вас і стимулювати, і підтримувати, і бути гарним заохоченням для подальшого розвитку», – зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.
Читайте також:

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x