НовиниОсвітаУ Черкасах відзначили переможців позашкільної діяльності

У Черкасах відзначили переможців позашкільної діяльності

-

- Advertisment -

Вихованців закладів позашкільної освіти Черкас, переможців змагань, конкурсів та педагогів, відзначили за високі досягнення. Про це повідомляють у Черкаській міській раді.

Захід відкрив виступ Народного художнього танцювального колективу «Вікторія» позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради, в танцювальній залі якого відбувалися урочистості. Вихованці колективу «Вікторія» переможно представляють Україну та рідні Черкаси на міжнародних змаганнях, неодноразові чемпіони Світу та Європи з хореографії; володарі відзнаки «Золота зірка», кращі танцівники України.
Дітей та їхніх педагогів привітали міський голова Анатолій Бондаренко і його заступниця Анастасія Чубіна. Вони вручили сертифікати на отримання грошових премій.
Як зауважив міський голова Анатолій Бондаренко, талановита молодь – це надія на краще майбутнє і розвиток Черкас.
«Пишаюся, що у нашому місті живуть такі обдаровані, талановиті та освічені діти. Щиро дякую педагогам, які вкладають свої сили і душу у те, щоб наша юнь досягала гарних результатів на всеукраїнських і міжнародних конкурсах. Також хочу подякувати нашим українським воїнам, які тримають над нами мирне небо, щоб талановиті діти Черкас могли навчатися і розвиватися», – сказав Анатолій Бондаренко.
Відзнаки отримали 20 талановитих дітей. Серед них – вихованці танцювальних колективів, ізостудії, юні майстри хенд-мейду, співаки, актори та навіть юний кореспондент. Це Андрій Сторчак, вихованець гуртка «Юні кореспонденти» позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості м. Черкаси». Андрій є лауреатом міжнародного дитячого кінофестивалю  «Kids Movie Fest», переможцем на міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах».
«Це дуже важливо  – відзначати творчу молодь. Самоосвіта і щира віра у те, що ти робиш, приводить тебе до великих результатів», – звернувся від імені здобувачів позашкільної освіти Андрій Сторчак.
Сертифікати на отримання премії також вручили сімом педагогам, які підготували цих талановитих дітей.
«Мені приємно, що наше позашкілля гарно представляє наше місто і здобуває найвищі нагороди. Також мені дуже приємно, що вперше в цьому році ми виплатили премію у рамках програми стипендіальної підтримки учнів, яка з`явилася за ініціативи Анатолія Бондаренка. Ми сподіваємося, що вона буде вас і стимулювати, і підтримувати, і бути гарним заохоченням для подальшого розвитку», – зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.
Читайте також:

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Звенигородщині в ДТП загинула пасажирка легковика

Одна людина загинула, ще двоє отримали травми: слідчі встановлюють обставини ДТП на Звенигородщині. На момент аварії в одному з...

На Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпеки через водопілля

Упродовж періоду з 18 по 21 березня на Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпечності через водопілля. Про це повідомляє керівник...

Цікаве:

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...

Страхування дітей: що це і як працює?

Страхування — це поширений наразі вид захисту. Його використовують...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x