НовиниУ Черкасах відзначили орденами три десятки добровольців, зокрема і...

У Черкасах відзначили орденами три десятки добровольців, зокрема і жінку (ФОТО)

-

- Advertisment -

31 добровольця, зокрема і жінку Ірину Гаркавенко з позивним Марго, відзначили орденами "Ювілейна відзнака "Холодний Яр"" у Черкасах, передає кореспондент vikka.ua. Нагороди героям вручив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Цьогоріч 14 березня вперше відзначають День українського добровольця.

"Коли розпочалася агресія Росії проти України, ви були першими, хто пішов у бій, попри те, що недостатньо було зброї, шоломів і бронежилетів. Від усіх черкащан я хочу подякувати кожному з вас за ту важливу справу, яку ви зробили і робите для України, захищаючи цілісність і суверенність нашої держави. Ми маємо бути єдиними для того, щоб перемогти ворога, і я впевнений, ми обов’язково переможемо", – звернувся до присутніх Юрій Ткаченко.

Очільник області відзначив добровольців батальйонів Національної гвардії України,  24 батальйону територіальної оборони "Айдар" Луганської області, корпусу "Правий сектор", 128 механізованої бригади 15 ОГБ та 54 розвідувального батальйону. Усього – понад три десятки захисників.

За мужність і героїзм також були відзначені не лише добровольці, а й волонтери та інші учасники добровольчих формувань.

Зазначимо, в Україні 14 березня вперше відзначають День українського добровольця. День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за активну допомогу армії у Черкасах відзначили жінку-військового капелана.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x