НовиниЧеркащинаУ Черкасах відзначили баскетболісток, що в дебютному сезоні фінішували...

У Черкасах відзначили баскетболісток, що в дебютному сезоні фінішували шостими (ФОТО)

-

- Advertisment -

Дівчатка із команди "Венето-Черкаси-2006" отримали пам’ятні медалі від ВЮБЛ за 6 місце в розіграші турніру. Окрім того, юні спортсменки були нагороджені грамотами від МГО "Країна Баскетболія" та отримали комплекти спортивних костюмів. Про це йдеться на сайті "Черкаських Мавп".

Нагадаємо, команда в своєму першому сезоні ВЮБЛ змогла пробитися до фінального етапу ВЮБЛ. Під орудою Олени Фатнєвої, дівчата посіли 6 сходинку.

Урочистий захід відбувся 4 червня в спортивній залі Черкаського політехнічного технікуму, де команда зазвичай проводить свої тренування.

Медалі вручив команді директор ТОВ "Черкаські Мавпи" Володимир Гриценко.

"Цього року ви вперше зіграли в чемпіонаті. І старт вийшов дуже хорошим. Ви показали, що ви – команда, що ви – єдиний організм. Ваш колектив продемонстрував, що може перемагати не лише рівних собі, а й змагатися із сильнішими за вас суперниками. Я радий, що ви вже досягнули таких хороших результатів", – звернувся він до команди.

Грамоти команда отримала з рук тренера-методиста Василя Івлєва.

"Нам не вистачило в одній з трьох ігор на другому етапі однієї перемоги. Не вистачило зовсім  трошки, щоб поборотися за медалі. Десь трохи бракувало у іграх з Івано-Франківськом і Одесою.

Але вихід у фінал – це вже велике досягнення. Я пам’ятаю, як ми з вами лише починали працювати влітку. Тож загалом, 6 місце – це прекрасний результат. Головне тепер – не зупинятися на досягнутому. Попереду літо, протягом якого треба працювати", – мотивував наставник.

Привітала своїх підопічних та подякувала батькам тренер команди Олена Фатнєва.

"Якщо працювати на тренуваннях – то можна досягти всього. Робота на тренуваннях і виконання на майданчику тренерських установок – і все прийде. Умови і все необхідне для цього є", – зазначила вона.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські баскетболісти відіграли у Франції за збірну України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x