НовиниЧеркащинаУ Черкасах відреставрують згорілий музично-драматичний театр

У Черкасах відреставрують згорілий музично-драматичний театр

-

- Advertisment -

Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської обласної державної адміністрації оголошує про проведення відкритих торгів у електронній системі Prozorro, відповідно до Закону України "Про державні закупівлі".

Предметом закупівлі є реконструкція Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка, розташованого по вул. Шевченка, 234.

У результаті пожежі, що сталася 1 липня 2015 року, в приміщенні театру зруйновано дах і значна частина будівлі, знищено матеріальну базу. З огляду на це, обласною державною адміністрацією прийнято рішення про проведення реконструкції. Підрядну організацію буде обрано після проведення відкритих торгів у електронній системі Prozorro 31 серпня 2017 року. Тендерні пропозиції, оформлені в установленому тендерною документацією порядку, можна подати до 30 серпня 2017 року.

Театр знаходиться в центрі міста Черкаси, тому він повинен відповідати загальному ансамблю будівель міста, сучасним вимогам і стандартам.

Вартість запланованих робіт складає 50 399 823,80 гривні. На ці кошти в музеї ремонтуватимуть підземні/надземні частини будівлі, сантехнічні, електротехнічні роботи, резервуари для води, водопровід.

У зв'язку з обмеженими можливостями місцевих бюджетів реалізувати проект без державної підтримки неможливо. Для реалізації проекту залучені кошти державного фонду регіонального розвитку, а також кошти з місцевих бюджетів. Планується, що будівельні роботи будуть закінчені до кінця 2018 року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на публічних закупівлях Черкащина за рік зекономила майже чверть мільярда гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x