додому Новини Черкащина У Черкасах відремонтують кілька міських доріг

У Черкасах відремонтують кілька міських доріг

0

Найближчим часом у Черкасах планують здійснити ямковий, аварійний і поточний ремонт на кількох вулицях. Про це інформують на сайті Черкаської міськради з посиланням на слова директора КП "ЧЕЛУАШ" Олега Ашавського.

"Незабаром силами підприємства розпочнемо робити аварійний ремонт вулиці Гагаріна від Замкового узвозу до розважального комплексу "Бочка", щоб містянам було комфортно діставатися до місць відпочинку на узбережжі. До речі, нині на цьому відрізку триває ремонт тротуару – його укладають плиткою. Також плануємо підлатати вулицю Нарбутівську та закінчити поточний ремонт на вулиці Чехова. На вулицях Гоголя та Пастерівській буде проведено обстеження пошкоджень, після чого буде виконано належний ремонт", – розповідає директор підприємства.

Крім цього, за словами Олега Ашавського, нині "ЧЕЛУАШ" встановлює дорожні знаки та робить розмітку за приписами поліції. Вже облаштували пішохідний перехід біля дитячої лікарні на вул. Олени Теліги. На черзі – пішохідні переходи біля госпіталю ветеранів у Дахнівці і поблизу магазину "Буревісник".

Як повідомляв сайт vikka.ua, У Черкасах продовжили будувати дорогу, що об'єднає два мікрорайони.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version