НовиниЧеркащинаУ Черкасах відмінили скандальну закупівлю ремонту доріг на 14...

У Черкасах відмінили скандальну закупівлю ремонту доріг на 14 мільйонів

-

- Advertisment -

Відміна скандальних торгів з "Черкаси-Доргстрой" і збереження 14 мільйонів бюджетних гривень. Такі перші плоди від судового стопу бюджетних рішень таємної "канівської сесії". Департамент ЖКК Черкаської міськради відмінив закупівлю термінового ремонту міських доріг на чималу суму, яку без тендеру мало отримати підприємство афільоване з бізнесменом Володимиром Халаєм. Повідомлення про відміну закупівлі опубліковане на порталі "Прозорро" 27 вересня, пише "Інфоміст".

У протокольному рішенні, підписаному в.о. уповноваженої особи Петром Вербівським, вказано, що торги не відбулися. Причина – відсутність бюджетних асигнувань. Нагадаємо, йдеться про кошти із додаткових 210 мільйонів для міського бюджету, за які промерська більшість депутатів проголосувала на виїзній сесії в Каневі 22 серпня. А вже 24 вересня ухвалою Черкаського окружного адміністративного суду всі фінансові рішення тієї пленарки зупинені, а отже, використання коштів неможливе. 

Зазначимо, "Черкаси-Доргстрой" мали отримати 14 млн. грн. від департаменту ЖКК без тендеру, через переговори, завдяки рішенню виконавчого комітету, ухваленому 13 вересня. Пізніше, черкаські "свободівці", які входять до складу виконкому, намагались відмінити рішення, за яке самі ж голосували. 26 вересня виконавчий комітет не зміг відмінити його, оскільки питання не вдалося включити в порядок денний.

Як повідомляв сайт vikka.ua, директора фірми судитимуть за привласнення коштів зі смілянських доріг.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x