НовиниУ Черкасах відкриють фотовиставку "Жінки і конфлікт в Україні"

У Черкасах відкриють фотовиставку "Жінки і конфлікт в Україні"

-

- Advertisment -

Фотовиставку відкриють з метою привернення уваги суспільства до проблем ґендерного насильства, а також стимуляції активних дій, спрямованих на подолання насильства щодо жінок і дівчат. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Близько 40 робіт, які були відібрані для виставки, розповідають історії українських жінок, які виконують різні ролі в надзвичайно нелегкий час для України. Виставка вперше демонструвалася в Києві протягом грудня 2014 року. Протягом червня-листопада 2015 вона діяла в Харкові, Вінниці, Сєвєродонецьку (Луганська обл.), Дніпропетровську, Житомирі та в Добропіллі (Донецька обл.).

Організатори виставки "Жінки і конфлікт в Україні" – Фонд Народонаселення ООН в Україні та Міністерство соціальної політики спільно з Українським жіночим фондом. Ініціаторами ж її проведення в Черкасах є управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації спільно з Черкаською обласною громадською організацією "Жіноча ініціатива".

Її відкриття відбудеться 20 грудня об 11:00 у  Черкаському обласному художньому музеї, й триватиме вона до 10 січня 2016-го.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські митці презентували виставку про Різдво.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На війні загинув старший сержант із Драбівщини

На війні під час виконання бойового завдання загинув старший сержант Віталій Герольд. Про це повідомила голова Драбівської громади Світлана...

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x