НовиниУ Черкасах відкрили оновлений Регіональний сервісний центр МВС (ФОТО)

У Черкасах відкрили оновлений Регіональний сервісний центр МВС (ФОТО)

-

- Advertisment -

Новий сервісний центр МВС, що прийшов на зміну колишньому МРЕВ, відкрили у Черкасах 16 лютого. У ньому громадяни незалежно від місця реєстрації зможуть швидко і з комфортом замінити та отримати посвідчення водія, зареєструвати або перереєструвати авто, отримати довідку про відсутність судимості та інші послуги.

На урочисте відкриття оновленого приміщення завітали мер Черкас Анатолій Бондаренко, голова ОДА Юрій Ткаченко та керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

"Це вже 15-й новий сервісний центр МВС в Україні, де людину обслуговують за принципом "єдиного вікна". Він оснащений усіма необхідними сучасними технологіями, обладнаний камерами спостереження, завдяки яким можна побачити завантаженість роботи центру на його сайті, – зазначив Владислав Криклій.

За його словами, протягом 2017 року такі сервісні центри з’являться по всій країні. Черкащан у ньому обслуговуватимуть 12 підготовлених працівників фронт-офісу. Тут працює найсучасніше комунікативне обладнання, електронна черга. А клієнти зможуть залишати відгуки щодо якості обслуговування на спеціальних планшетах.

"Дотепер цей сервісний центр був типовою кабінетною установою. Від цього ми поступово відходимо в наших ЦНАПах і маємо позитивний ефект. 
Центри, що надають послуги громадянам, мають бути повноцінними сервісними службами. З усіма умовами та стандартами. Тільки так вони є ефективним механізмом боротьби з корупцією", – зазначив Юрій Ткаченко.

Facebook / Юрій Ткаченко

Як повідомляв сайт vikka.ua, сервісні центри МВС поповнили бюджети Черкащини на понад 8 мільйонів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x