додому Новини Черкащина У Черкасах відкрили найбільший центр вакцинації в області

У Черкасах відкрили найбільший центр вакцинації в області

0

Найбільший на Черкащині центр вакцинації відкрили сьогодні в обласному центрі. Він розташований на першому поверсі приміщення Черкаського регіонального центру підвищення кваліфікації, що по вулиці Б.Вишневецького, 17.

Центр зможе прийняти щодня до 1000 бажаючих отримати імунізацію від COVID-19 та працюватиме з 09:00 до 18:00. Про це під час відкриття повідомив очільник області Олександр Скічко.

«Кілька днів центр працювати в тестовому режимі. Ми подивимося, який наплив людей. І при потребі можемо розширити його», – розповів Олександр Скічко.

За його словами, окрім пунктів щеплення, яких в області налічується уже більше 100, на Черкащині працює 25 мобільних бригад. Їхнє завдання відвідувати найвіддаленіші села і проводити щеплення місцевого населення. Для цього потрібно, щоб в цих населених пунктах зголосилися вакцинуватися не менше 10 осіб.

Окрім Центру по вулиці Б. Вишневецького сьогодні у Черкасах почав працювати пункт вакцинації у Південно-Західному районі. Бажаючих отримати щеплення там будуть приймати  щоденно у Палаці молоді за адресою: вул. Сумгаїтська, 12. Графік роботи з 9-00 до 16-00.

Щеплення проводитиметься вакциною Moderna, яку нещодавно отримала Черкаська область.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині рівень смертності в кілька разів перевищує народжувальність

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version