додому Новини У Черкасах відкрили фотовиставку погляду (ФОТО)

У Черкасах відкрили фотовиставку погляду (ФОТО)

0

У черкаському Палаці молоді 26 жовтня відкрилась фотовиставка, приурочена І Всеукраїнському фестивалю аматорських театрів "FORTUNA_FEST", пише "Про головне".

Організатор фотовиставки – директор черкаського Палацу молоді Нодарі Росопідзе, який є учасником аматорського театру-студії "ДАРІМЕНА". Театр існує вже понад півроку. Теперішній склад театру, якому всього три місяці, вже встиг поставити два спектаклі разом із дніпропетровським театром. Трагедію під назвою " Друга смерть Жанни д’Арк", та комедію " Всі хочуть кохання". За словами Нодарі Росопідзе, вже скоро ми зможемо на власні очі побачити новий спектакль під назвою "Лю".

Відкриття виставки відвідало багато молоді, зокрема молоді хлопці з черкаського гурту " L.A.". Цьогоріч після закінчення конкурсу "Євробачення 2016" хлопці подали заявку на "Євробачення 2017" що відбудеться в Україні.

Автор фотовиставки – 18-річна черкащанка Анна Сенченко. На питання "Чому ви вирішили присвятити своє життя саме фотографії?" Анна відповідає:

– Коли я була у дев’ятому класі, тільки думала куди хочу вступити, трапилось так, що я приїхала до сестри, яка вже навчалась у виші на режисурі, і вона дала мені в руки фотоапарат і попросила тільки один раз сфотографувати. Це був чоловік років шістдесяти. Його погляд був настільки проникливим, що я зрозуміла, чим я буду займатись далі у житті.

Фотовиставка є неординарною, адже сенс фотографії у тому, аби показати саме погляд людини, а не її саму. Ось як це прокоментувала авторка світлин:

"Є дуже багато різних жанрів у фото: пейзажі, репортажі, тощо. Але я люблю саме психологічний портрет тому, що емоції людей це лише момент із їхнього життя який дуже важко спіймати. Та коли, все таки, це вдається зробити, тоді ти радієш як маленька дитина, адже цей момент, ця мить залишиться з тобою. Очі людей багато чого можуть розповісти. Саме це мене і заворожує".

Подивитися на фотовиставку погляду можна ще протягом двох тижнів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаському музею подарували 20 картин із позитивною енергетикою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version