НовиниУ Черкасах відкрили боксерський ринг (ФОТО)

У Черкасах відкрили боксерський ринг (ФОТО)

-

- Advertisment -

В обласному центрі відкрили справжній олімпійський ринг, який допоможе місцевим спортсменам вийти на високий професійний рівень. Про це інформує Zmi.ck.ua.

Відкриття приурочили до щорічного боксерського турніру пам’яті Геннадія Козлова. Цікаво, що саме Козлов є засновників боксу в Черкаській області, а один із його вихованців навіть обслуговував турнір у якості судді.

За словами заступниками міського голови Черкас Юрія Гончарова, він особисто був знайомий із Генадієм Козловим і переконаний, що у Черкасах ще будуть великі чемпіони з боксу.

"Я особисто знав Геннадія Сергійовича і можу сказати, що це була людина, яка до кінця свого життя допомагала розвитку черкаського боксу. Зараз  бачу, що у нас є молоді перспективні хлопці, які можуть ставати чемпіонами. Хочу особисто подякувати президенту Федерації боксу в Черкаській області Сергію Тищенко за ту роботу, яка відбувається як при підготовці спортсменів, так і для покращення інфраструктури боксу", – зазначив Юрій Гончаров.

Президент федерації боксу в Черкаській області Сергій Тищенко відзначив, що лише разом із екс-депутатом міської ради Андрієм Більдою вдалося нарешті вирішити питання нового рингу.

"Андрій дуже відчайдушна людина, яка задля допомоги спорту ладна зробити будь-які речі. Тому мені дуже приємно, що ми разом зуміли досягти подібного результату.  В обласному центрі тепер є олімпійський ринг, на якому обов’язково з’являться нові чемпіони серед підростаючого покоління", – прокоментував Сергій Тищенко.

Також він відзначив спортсменів, які в минулому місяці перемогли на чемпіонаті України – це Дмитро Майдаков та Ілля Прудіус.

В той же час начальник управління сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський відзначив, що зараз в області та в Черкасах з'явилося потужне боксерське лоббі.

"Ми зацікавлені у розвитку цього виду спорту. Тому сподіваємося на подальшу підтримку з боку депутатів та інших осіб, які щиро вболівають за бокс. Ми завжди готові співпрацювати", – зазначив Максим Зеленський.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський боксер потрапив у ТОП-рейтинг світової боксерської організації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рятувальники Черкащини ліквідували 8 пожеж на відкритих територіях (ФОТО)

27 травня рятувальники Черкащини вісім разів залучалися на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях області. Про...

Забруднення річки на Золотоніщині: інспекція відібрала проби води

Місцеві мешканці повідомили про забруднення води у річці Суха Згар, розташованій у Золотоніському районі. Про це повідомляє пресслужба Державної...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x