НовиниЧеркащинаУ Черкасах виділили кошти для встановлення світлофора на проблемному...

У Черкасах виділили кошти для встановлення світлофора на проблемному перехресті

-

- Advertisment -

Незабаром на одному із проблемних перехресть по вулиці В’ячеслава Чорновола встановлять світлофор. Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради.

Так, на переході між черкаським інститутом "Університету банківської справи" й тамтешньою зупинкою громадського транспорту облаштують світлофор. На це під час сесії 21 березня депутати заклали в бюджеті міста 390 тисяч гривень.

Як розповідає начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко, встановити його планують до кінця літа. Насамперед департамент житлово-комунального комплексу замовить проектно-кошторисну документацію. Після її виготовлення комунальники візьмуться за встановлення світлофору.

"За своїми характеристиками він буде аналогічним до двох збудованих раніше світлофорі поруч із парком "Перемога", – розповідає Сергій Отрешко. – Незручностей для водіїв він не створюватиме. Час роботи зеленого світла для транспорту в них достатньо довгий. Натомість його поява в цілому дозволить пішоходам безпечно переходити дорогу".

Нагадаємо на цьому пішохідному переході 3 березня сталася смертельна ДТП. Таксі збило на "зебрі" чоловіка, який переходив дорогу. Травмованого, який був без свідомості, з місця події забрала швидка. Водій таксі залишився на місці події і разом з очевидцями дочекався приїзду патрульних. Потерпілий внаслідок отриманих травм помер у лікарні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на одному із найнебезпечніших перехресть Черкас планують встановити світлофор.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Нардеп від Черкащини задекларував понад 1,3 млн грн доходу

Народний депутат України від «Слуг народу» Сергій Нагорняк задекларував за 2023 рік понад 1,3 млн грн доходу. Це зарплата,...

Депутати облради висадили у черкаському санаторії магнолії, сакури і лаванду (ВІДЕО)

Депутати Черкаської обласної ради відвідали дитячий санаторій «Сосновий бір», щоб висадити на території закладу екзотичні рослини. Повідомляє власкор ВІККА. Директор...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x