НовиниУ Черкасах відгримів концерт гурту "Океан Ельзи" (ФОТО, ВІДЕО)

У Черкасах відгримів концерт гурту "Океан Ельзи" (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Адреналін, неймовірні враження та ліричний настрій. Саме такі емоції подарував черкащанам виступ гурту "Океан Эльзи" на стадіоні "Центральний".

Колектив порадував своїх черкаських шанувальників не лише піснями із нового альбому "Без меж", але й виконав свої відомі композиції "Твої зелені очі", "Я не здамся без бою", "Вище неба", "911", "Стріляй", "Обійми мене", "Позич мені сонце", "Не питай", "Я так хочу до тебе", "Відчуваю", "Майже весна", "Я до тебе" та інші хіти колективу, інформує видання Zmi.ck.ua.

"Я дякую вам, Черкаси, що ви прийшли у таку нетеплу погоду, щоб розділити із нами ті емоції, які переповнюють наші серця", – звернувся до глядачів лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук.

У самого фронтмента гурту стався неприємний курйоз на початку концерту. Так, Вакарчук забув слова із пісні "Сонце". Але лідер "Океану Ельзи" не розгубився, зупинив музику та звернувся до глядачів.

"Народ, а хтось нагадайте мені слова цієї пісні", – попросив Вакарчук. Слова й справді нагадали, після чого виступ було продовжено.

Загалом захід пройшов вдало. Не злякав людей і дощ, який розпочався перед концертом, але швидко минув. Черкащани двічі викликали гурт на біс, і музиканти віддячили містянам додатковим виконанням декількох пісень.

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси приймуть міжнародний фестиваль педагогічних інновацій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині ввели графіки аварійних відключень світла

14 травня з 21:30 по Черкаській області частково застосовані графіки аварійних відключень (ГАВ) та частково спеціальні графіки аварійних відключень...

У Черкасах розповіли, як кронують дерева і як підсипають пісок

Черкаське комунальне підприємство «Дирекція парків» на своїй сторінці  в мережі Фейсбук розповіло, як вони формують крони дерев в парках,...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x