НовиниЧеркасиУ Черкасах відбувся турнір із дзюдо «Естафета поколінь» пам'яті...

У Черкасах відбувся турнір із дзюдо «Естафета поколінь» пам’яті Ігоря Момота

-

- Advertisment -

Всеукраїнський турнір із дзюдо «Естафета поколінь» на честь пам’яті Героя АТО, генерал-майора Ігоря Момота та інших Героїв відбувся у черкаському Палаці спорту «Будівельник». Більше 250 юнаків та дівчат з кількох областей України змагалися на татамі та одночасно проходили відбір до чемпіонату України. Повідомляє Черкаська міська рада.

дзюдо

Учасники турніру разом із представниками обласної та міської влади, спортивної спільноти України вшанували пам’ять Ігоря Момота і всіх загиблих Героїв хвилиною мовчання.

У Всеукраїнському турнірі з дзюдо «Естафета поколінь» взяли участь 258 юнаків та дівчат від 14 до 16 років з багатьох областей України – загалом 19 команд. Вони демонстрували свою спритність і спортивну майстерність у різних вагових категоріях.

«Цей турнір сприяє вихованню патріотизму наших дітей та молоді, популяризує дзюдо і спорт в Україні, допомагає підвищити спортивну майстерність, сприяє дружбі між спортсменами різних регіонів нашої держави. Багато наших вихованців нині захищають Україну на передовій, і спорт допомагає їм бути витривалими та міцними», – відзначив головний суддя змагань, суддя національної категорії, заслужений тренер України Віктор Король.

За словами Віктора Короля, одночасно турнір «Естафета поколінь» є відбірковим етапом на чемпіонат України із дзюдо, який має відбутися 16-17 травня у Києві.  Із 3 травня почнеться навчально-тренувальний збір на цей чемпіонат.

«Дивлячись на ці юні обличчя, їхню цілеспрямованість, спортивну наполегливість, вірю в те, що майбутнє нашої країни – в надійних руках. Хай на змаганнях перемагає сильніший. І нехай якнайшвидше настане наша головна Перемога і прийде такий очікуваний мир. Саме за це віддав своє життя Ігор Момот і його побратими» – відзначив на урочистому відкритті турніру секретар Черкаської міської ради, президент Федерації дзюдо та самбо Черкаської області Юрій Тренкін.

Читайте також:

Варять їсти і перекривають вікна: в Умані допомагають постраждалим від обстрілу 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x