НовиниЧеркащинаУ Черкасах відбувається ручне управління коштами, – Радуцький

У Черкасах відбувається ручне управління коштами, – Радуцький

-

- Advertisment -

На засіданні виконкому 12 вересня секретар міської ради Олександр Радуцький заявив, що в Черкасах відбувається ручне управління коштами: кому що дати і які об’єкти профінансувати, повідомляє кореспондент vikka.ua.

"Ми пропонували, щоб не було ручного управління, а все йшло по розпису. Подавалися документи, протягом двох днів профільний департамент має визначитися, чи надавати фінансування чи аргументовано відмовити. У такому разі не буде ручного управління фінансами. І місто не отримає колапс", – зазначив секретар міської ради.

Він заявив, що напружена ситуація склалася із ремонтом школи №34. Адже фінансування передбачене на листопад-грудень 2017 року, що є неправильним. Було запропоновано змістити фінансування на вересень, щоб розпочати роботи за теплої погоди.

"Звичайно, ви там підлогу за 3 млн грн запланували", – заявив міський голова Анатолій Бондаренко.

З відповідним запитом виступив і депутат міської ради від Партії вільних демократів Олександр Згіблов. Він заявив, що "Вільні демократи", як політична партія, яка опікується всіма спортивними напрямками міста, контролюватиме хід робіт.

"Так, там є підлога з канадського клена. Це зроблено на вимогу Федерації і допоможе на 47% зменшити травматизм серед дітей. Є два способи зменшити травматизм. Встановити підлогу, яка зможе утримувати падіння, пом’якшувати його, або діти мають купити кросівки, вартістю 200 доларів. Якщо ваші діти зможуть це придбати, то діти з ЗОШ №34 цього зробити не в змозі", – заявив Олександр Згіблов.

Він зазначив, що подає відповідний проект рішення міської ради.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Червоній Слободі ледь не навпіл тріснула місцева школа.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x