НовиниУ Черкасах відбулись змагання з армліфтингу

У Черкасах відбулись змагання з армліфтингу

-

- Advertisment -

У Черкасах відбулись змагання з особистої першості з армліфтингу між вихованцями дитячо-юнацьких клубів "Вікторія" та "Олімпійські надії"  (тренери – Дмитренко Станіслав та Дмитренко Роман). Особиста першість визначалась у вагових категоріях: 60 кг, 70 кг, 70+ кг. з кращим результатом. Змагання проводились за діючими Правилами UNPF.

Про це інформує прес-служба Черкаської міськради.

Мета спортивних змагань – підвищення спортивної майстерності вихованців, здобуття досвіду участі у змаганнях, пропаганда здорового способу життя, профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі.

Скрипка Євген, Пономаренко Євген, Корнюшин Ярослав стали кращими у ваговій категорії "60 кг"; Шимко Олексій, Вакула Назар, Дахівник Орест здолали вагу в 70 кг., а у категорії "70 + кг" першими фінішували Коломієць Денис та Черінько Микола.

Армліфтинг – це молодий вид спорту, змагання на силу хвату. В армліфтингу необхідно підняти вагу за круглу обертову ручку тренажеру діаметром 60 мм. Конструкція ручки така, що при підйомі ваги усе навантаження лягає на кисть і передпліччя. Змагання з армліфтінгу цікаві завдяки своєму непередбачуваному характеру: їх результат важко вгадати за зовнішнім виглядом учасників, оскільки він залежить не від загального фізичного розвитку, а саме від сили хвату кисті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський велоспортсмен виконує неймовірні трюки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин здобув перемогу на чемпіонаті Європи з пара-армрестлінгу

Володимир Дорошенко здобув звання чемпіона Європи з пара-армрестлінгу на чемпіонаті, який проходив з 4 по 10 травня в Братиславі,...

На Шполянщині місцеві жителі можуть почути вибухи

Місцевих жителів попереджають про гірничі роботи на Прудянському гранкар'єрі, які супроводжуватимуться масовим вибухом. Про це повідомляє пресслужба Шполянської міськради. ТОВ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x