НовиниЧеркащинаУ Черкасах вибухнула машина із відомим бізнесменом у салоні...

У Черкасах вибухнула машина із відомим бізнесменом у салоні (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

-

- Advertisment -

До працівників поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з районів Черкас вибухнув автомобіль "Мерседес Е". Про це повідомляє речниця Патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк.

За інформацією правоохоронців, подія сталася близько 7 ранку 16 червня. Під час вибуху, що відбувся на вулиці Сумгаїтській, 21, в салоні автомобіля перебував водій. Чоловіка без свідомості було доставлено до Третьої міської лікарні. Пізніше прес-секретар ГУНП у Черкаській області Дмитро Грищенко повідомив, що потерпілий загинув через значну втрату крові, так і не прийшовши до тями.

Як повідомляє сайт  "Про все", за кермом автомобіля знаходився 69-річний Анатолій Скоромний – директор ТЦ Транзит. Крім цього, потерпілий очолював Правління регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців в Черкаській області.

З власних джерел vikka.ua стало відомо,що фірми-забудовники, з якими пов’язують ім’я загиблого, мали певні протистояння з компаніями родини відомих черкаських "батьківщинівців" Мушієків. Останні входять до близького оточення міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. Саме з ними фірми Скоромного серйозно конкурували у деяких будівельних проектах в Черкасах та Києві.

Журналіст Вадим Комаров на своїй сторінці у Facebook повідомив, що напередодні до загиблого неодноразово навідувались молодики з ОПГ "Пруді". Те, як відомо, активно підтримує черкаського мера. Ймовірно, мова йде про залякування чи погрози бізнесмену. Проте щоразу загиблий їм відмовляв.

Нагадаємо, місяць тому в Черкасах було вбито депутата обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергія Гуру. Наприкінці минулого року він також мав особистий конфлікт з міським головою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у центрі Черкас сталася ДТП.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x