НовиниЧеркащинаУ Черкасах вдруге відбудеться сімейний спортивний проект

У Черкасах вдруге відбудеться сімейний спортивний проект

-

- Advertisment -

Із 4 серпня вдруге розпочинається сімейний спортивний проект "30 днів у сім'ї карате", який спрямований на популяризацію здорового способу життя та активних занять спортом всією родиною, що сприятиме покращенню як здоров’я, так і зміцненню відносин між батьками та дітьми через спільне проведення часу на свіжому повітрі та усвідомлення того, що займатися спортом – модно. Про це пише "Черкаський спорт"

Проект триватиме протягом серпня та включатиме відкриті тренування в Долині троянд кожну суботу та неділю о 9:00. У заходах зможуть взяти участь усі бажаючі, а також учасники отримуватимуть завдання додому та вчитимуться по відеоматеріалах.

Тренування складатимуться з 3-х частин приблизно по 30 хвилин, а саме: розминка від різних тренерів, елементи карате від Школи традиційного карате Окінава та розважально-пізнавальна програма.

Фіналом проекту стане Святковий спортивний сімейний турнір із виступами гуртків міста, в якому змагатимуться команди-аматори батьків та дітей, де вони зможуть показати найсильніші якості своєї родини перед професійним суддівським корпусом, об'єднавшись в справжню команду та отримати здобуті спортивні нагороди, ставши прикладом для власних дітей.

Святковий спортивний сімейний турнір відбудеться 26 серпня о 16:00 в парку Перемоги.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські спортсмени здобули нагороди чемпіонату України з легкої атлетики.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська спортсменка стала чемпіонкою Європи з самбо

У місті Нові-Сад, Сербія, відбувся чемпіонат Європи зі спортивного самбо, де за медалі змагалися спортсмени з різних країн. Про...

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x