НовиниЧеркасиУ Черкасах в «Україні» організовують розваги для переселенців

У Черкасах в «Україні» організовують розваги для переселенців

-

- Advertisment -

До Міжнародного Дня сім`ї, який щорічно відзначається 15 травня, у Черкасах КП «Кінотеатр «Україна» проведуть цікаві активності для внутрішньопереміщених осіб, інформує сайт Черкаської міської ради.

Для людей, які втекли від війни, проведуть майстер-класи, у яких зможуть взяти учать діти різних вікових категорій, а потім переселенці та їхні діти зможуть разом переглянути позитивний сімейний фільм. Усе це – безкоштовно.

Кінопоказ проведуть у великому залі кінотеатру, розповіла директор закладу Валентина Слуцька. У разі повітряної тривоги сеанс буде призупинено і учасники зможуть спокійно перейти у безпечне місце.

За детальною інформацією щодо заходів до Дня сім`ї переселенці можуть звернутися до кінотеатру, до закладу, в якому проживають, або у месенджер сторінки «Черкаси» у фейсбук.

Нагадаємо, у Черкасах з початку активної фази російсько-української війни за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка було створено Гуманітарний центр Черкаської міської ради. У ньому надають гуманітарну допомогу як військовим, так і внутрішньо переміщеним особам.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x