НовиниПолітикаУ Черкасах упорядкували рух приміського та міжміського пасажирського транспорту

У Черкасах упорядкували рух приміського та міжміського пасажирського транспорту

-

- Advertisment -

Виконком підтримав рішення щодо упорядкування руху приміського та міжміського пасажирського транспорту у Черкасах. Зазначеним документом передбачено затвердити маршрути руху приміського та міжміського пасажирського транспорту до автостанцій у місті Черкаси вулицями: Чигиринською, Благовісною, Надпільною, Добровольського, Смілянською, Володимира Ложешнікова, Можайського, Дахнівською, Онопрієнка, Одеською, Лісовою просікою, 30-річчя Перемоги, Руставі, Небесної Сотні, Сурікова, В’ячеслава Чорновола, Героїв Холодного Яру, проспекту Хіміків, Митницькою, Остафія Дашковича, Михайла Грушевського. Про це йдеться на сайті міськради.

Також зазначено встановити такі зупинки для автобусів приміських та міжміських маршрутів у м. Черкаси: по вул. Чигиринській – "ЧЛФЗ "Аврора", "Хлібзавод"; по вул. Благовісній – "Вул. Небесної Сотні", "Міський центр розвитку";  по вул. Надпільній – "Парк Соборний"; по вул. Смілянській – "Автовокзал", "Зоопарк", "Вокзали"; по вул. Дахнівській – "Обласна лікарня", "Соснівка"; по вул. Одеській – "ЗТА"; по вул. В’ячеслава Чорновола – "Вул. Бидгощська", "Банківська академія", "Вул. Чіковані"; по вул. Руставі – "Вул. Руставі"; по вул. Героїв Холодного Яру – "Виробництво "Азот"; по вул. 30-річчя Перемоги – "Парк "Перемога", "Вул. Сумгаїтська"; по пр. Хіміків – "ЗХВ черга № 1", "ТЕЦ", "Вул. Самійла Кішки", "Палац спорту "Будівельник"; по вул. Онопрієнка – "Вул. Онопрієнка".

Крім цього – забороняється  рух транзитного пасажирського транспорту по бульвару Шевченка від вулиці Добровольського до вулиці Можайського, окрім міського пасажирського транспорту загального користування.

У вищевказаному документі рекомендується Черкаській обласній державній адміністрації та Черкаській районній державній адміністрації здійснити відповідні заходи щодо впорядкування руху приміського та міжміського пасажирського транспорту до автостанцій у місті Черкаси.

А також – звернутися до Управління Укртрансбезпеки у Черкаській області та Управління патрульної поліції в Черкаській області щодо забезпечення контролю за дорожнім рухом приміського та міжміського пасажирського транспорту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на перехресті в Черкасах маршрутка збила підлітка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x