НовиниЧеркасиУ Черкасах тривають ремонти укриттів у закладах освіти та...

У Черкасах тривають ремонти укриттів у закладах освіти та культури

-

- Advertisment -

Черкаська міська рада продовжує здійснювати капітальні ремонти укриттів у міських школах, закладах культури та спорту. Про це повідомляють у Черкаській міській раді. 

бомбосховище школа укриття

Наразі серед закладів загальної середньої освіти комунальної форми власності міста 24 заклади (69%) мають укриття, які включені до фонду захисних споруд цивільного захисту. У 2023 році планується ремонт укриттів у 15 закладах загальної середньої освіти, проводиться виготовлення проєктно-кошторисної документації на створення модульних укриттів в 4-х закладах, які не мають власних укриттів та розміщених поряд із цими закладами.

Крім того, нещодавно завершився ремонт укриття в одному із закладів культури Черкас. Як повідомила заступниця Черкаського міського голови Анастасія Чубіна, яка курує освітній напрямок, там зробили ревізію вентиляції та встановили автоматичну пожежну сигналізацію. Також зроблено внутрішні оздоблювальні роботи, такі як фарбування стін, стелі, заміна підлоги та дверних блоків. Для комфортного перебування тут провели електротехнічні роботи та додали додаткові місця для сидіння.

«Продовжуємо створювати безпечні та зручні умови для наших дітей. Тримаємо освітній фронт! Нове покоління черкасців повинно мати усе необхідне для навчання, виховання і розвитку, незважаючи на воєнний стан», – зазначає Анастасія Сергіївна.

Читайте також:

Творчий майстер-клас із розпису пальцями організував для діток-переселенців Інтеграційний хаб «Черкаси – твоє місто».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x