НовиниЧеркасиУ Черкасах тривають поточні ремонти доріг

У Черкасах тривають поточні ремонти доріг

-

- Advertisment -

У місті впродовж червня ТОВ «Колтех-транс» проводило поточні ремонти вулично-шляхової мережі. Наразі роботи по місту тривають.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Зокрема на вул. С. Кішки (від вул. Чайковського до вул. Бидгощська) провели холодне фрезерування, а також влаштували вирівнюючий шар асфальтобетону та уклали верхній шар асфальту. На вул. Сурікова (між вул. Промисловою та автошляхом Р10) закінчують влаштування зливової каналізації та проводять підготовчі роботи до влаштування нового покриття.

Нагадаємо, раніше провели ремонт на вулиці Кобзарській (від бул. Шевченка до вул. Гоголя); вул. Нарбутівській (на ділянках від вул. Чехова до вул. Добровольського та від вул. Симиренківської до вул. Пацаєва); вул. Гоголя (від торгової бази «Бакалія» до вул. Чехова); вул. Байди Вишневецького (від вул. Одеської до вул. Оборонної); вул. Одеської (від вул. Б. Вишневецького до вул. Грушевського); вул. Чигиринська (від вул. Подолінського до вул. Пацаєва); вул. Добровольчих батальйонів (від вул. Пушкіна до вул. Крилова); частина провулку Молоткова та вулиці Братів Чучупаків (роботи тут продовжаться в наступному році).

Загалом цьогоріч у Черкасах поточним ремонтом мають охопити близько 20 вулиць. Найближчим часом заасфальтувати планують вулиці: Святотроїцьку, Кавказьку (від вул. Святотроїцької до вул. Пушкіна), Вернигори.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині ремонтують автотрасу Софіївка-Драбів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x