НовиниУ Черкасах тричі вшановуватимуть пам'ять Героїв Небесної Сотні

У Черкасах тричі вшановуватимуть пам'ять Героїв Небесної Сотні

-

- Advertisment -

Три заходи в різні дні проведуть у Черкасах для вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Першою загиблих майданівців у Черкасах розпочне вшановувати партія ВО "Батьківщина".

Як інформувала вчора прес-служба батьківщинівців, о 13:00 вони зберуться біля пам’ятного знаку героям Небесної сотні, що біля Пагорба Слави (вул. Гагаріна). Присутні покладуть до меморіалу квіти, а також свічки. Опісля Героїв Майдану вшанують біля пам’ятного хреста на Соборній площі.

Уже завтра вшановуватиме пам'ять загиблих обласна влада.

"20 лютого о 10.00 на Соборній площі Черкас відбудеться молебень біля символічного пам’ятника Небесній Сотні – Хреста. А також покладання квітів до Стелли героям Небесної сотні й АТО. З 14.00 до 17.00 на Соборній площі відбудеться показ відеоматеріалів про подвиги героїв Майдану, які віддали своє життя під час революції Гідності. У заходах візьмуть участь керівництво області та громадськість", – ідеться на сайті обласної адміністрації.

Натомість учора прес-служба Координаційної ради Сил Майдану повідомила у ЗМІ про вшанування містянами Героїв Небесної Сотні у суботу.

"21 лютого, в суботу, у Черкасах відбудуться заходи із вшанування Героїв Небесної сотні. О 12.00 у двох протилежних місцях по бульвару Шевченка (біля першого корпусу ЧНУ ім. Б. Хмельницького та на площі Б. Хмельницького) зберуться дві колони, які організовано і одночасно рухатимуться назустріч одна одній із транспарантами "Герої не вмирають! Революція триває!". Поминальна хода завершиться на Соборній площі Черкас, де відбудеться мітинг-реквієм пам’яті загиблих учасників Революції Гідності (орієнтовно о 13.00)", – йдеться в анонсі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x